Rezidențiale: Ideal Livada Cu Flori

S.C. IDEAL PROIECT A.E. S.R.L. se află la al 13-lea minicomplex rezidențial și oferă 14 case de vânzare în Tunari – Ilfov.

În 2019 ne-am propus să construim în Tunari – Ilfov 4 locuințe parter și 10 locuințe parter și mansardă într-un nou complex rezidențial amplasat în zona centrală a comunei Tunari, Ilfov: Ideal Livada cu Flori.

Toate aceste case de vânzare în Tunari – Ilfov dispun de următoarele spații: 3 dormitoare din care unul matrimonial, living cu bucătărie, 2 grupuri sanitare/băi. Toate locuințele dispun de curte proprie și de două locuri de parcare.

Prețurile sunt extraordinare:

– 75 000 euro cu TVA de 5% inclus pentru casele parter(72mp) și

– 87 000 euro cu TVA de 5% inclus pentru locuințele parter și mansardă(110mp).

Casele se predau la cheie cu toate utilitățile: apă din sursă proprie, canalizare cu fosă ecologică , curent electric și gaze naturale.

Casele parter au fost proiectate și construite ca să se poată etaja dacă în viitorul apropiat vă veți propune acest lucru sau dacă veți dori să vă țineți copiii aproape.

Predarea primelor case de vânzare  în Tunari se va face în luna noiembrie al acestui an(2019).

Din ce sunt casele construite?

Ca de fiecare dată casele sunt construite din zidărie din cărămidă, fundații, stâlpi, grinzi și planșeu din beton armat.

Șarpanta este din lemn iar învelitoarea din tablă.

Peste pardoseală se aplică șapă pe bază de mortar. Peste șapă se montează parchet sau se pune gresie.

Peste zidărie la interior se aplică tencuială pe bază de ciment. Peste tencuială se va da glet și var sau faianță.

Tavanele se fac cu gips-carton, apoi glet și var.

Pe exterior se va monta tâmplărie termoizolantă. Pe exteriorul pereților se aplică termosistem cu polistiren 10cm, tencuială drișcuită armată cu plasa din PVC, amorsă și tencuială decorativă.

Încălzirea se va face cu centrală termică propie montată în bucătărie și cu radiatoare. Prepararea apei calde se face cu aceeași centrală termică.

Case de vânzare în Tunari: tranzacțiile și vizionările se vor face exclusiv prin agenția Wallman și pentru detalii și vizionări sunați la Ștefan: +40730448844 sau la Silviu: +40730448866.