Proiectant Fonduri Europene ?

Proiectant Fonduri Europene ?

Ești în căutarea unui proiectant cu care să realizezi proiectul tehnic pentru obținerea de fonduri europene?

Pornind de la studiul de fezabilitate, obținerea avizelor, acordurilor și autorizației de construire, proiectul tehnic de execuție, detalii de execuție și caietul de sarcini?

Atunci te afli exact unde ar fi trebuit.

proiectate de noi executate din fonduri europene

Firme de proiectare sunt multe, însă foarte puține dintre ele dețin experiența și specialiștii ca un proiect desfășurat prin fonduri europene să poată fi dus până la capăt în bune condiții.

Accesarea de fonduri europene presupune, dincolo de componenta tehnică desenată a unui proiect, și realizarea unei documentații tehnice conform unor modele standardizate prin legislația în vigoare.

În general realizarea de proiecte cu echipe care să nu dețină toate specializările în interiorul companiei este dificilă, ca să nu spunem o misiune imposibilă. Mulți dintre specialiști nu au cunoștințe elementare despre cum ar trebui să arate un deviz general, un studiu de fezabilitate sau ce este o categorie de lucrări. Ori fără aceste informații pornești de la zero iar ei vor învăța pe nervii, banii și timpul tău.

Proiectant Fonduri Europene cu o echipă completă multidisciplinară

Ideal Proiect A.E. are o echipă interdisciplinară: arhitecți, ingineri constructori, de drumuri și instalații își dau concursul ca totul să iasă bine.

Avem proiecte pe fonduri europene deja finanțate din ciclul bugetar precedent. O parte din ele au vizat investiții private, o altă parte au vizat investiții publice.

proiectant fonduri europene

Nu suntem cei mai mari, dar fondurile europene atrase în România prin intermediul proiectelor noastre depășesc valoarea de 20 de milioane de euro.

Motivația financiară sigur că este importantă, căci din ea se asigură plata specialiștilor implicați, dar mai mult contează la nivel de management faptul că am reușit cu succes să ajutăm economia românească să își ia drepturile europene.

Dorești să vii alături de noi?

Ai un proiect cu care vrei să începi?

Nu contează că reprezinți o societate comercială sau o instituție a statului.

În fața noastră se află câteva zeci de miliarde de euro și suntem obligați să îi cheltuim, să îi aducem în economia noastră națională.

Pentru acest lucru companiile de proiectare sunt importante, precum și profesionalismul nostru.

Cauți un proiectant fonduri europene ? Atunci intră aici și ia contact cu echipa noastră.

Vrei să vezi care sunt proiectele noastre? Intră aici.

Ce tipuri de proiect realizăm

Realizăm orice tip de proiect european care implică investiții în domeniul construcțiilor. Nu contează că vorbim de investiții private sau de stat, de clădiri sau de drumuri și poduri.

proiectant fonduri europene ideal proiect